Kinderschoenenbenjamins

Orthopedist

De juiste kwaliteit en ondersteuning is van essentieel belang voor een kindervoet!

 

Tussen de 3 en 6 jaar zijn de botten van de voetjes nog niet uitgehard en kunnen dus makkelijker de stand van de voet aannemen als ze groeien. Op die leeftijd hebben kinderen platte voetjes waardoor de botjes naar deze stand zouden kunnen gaan staan.

Daarom kiest Kinderschoenen Benjamins resoluut voor “TOP MERKEN” die kinderschoenen maken met aandacht voor de ontwikkeling van de kindervoet. Maar soms is dat niet voldoende en daarom komt een keer per maand Patrick Creemers langs in onze winkel, hij is een erkend orthopedist. Die dag kan je hem gratis raadplegen, geeft hij advies op maat en indien nodig meet hij ineens een steunzool aan.

 

Hierbij enkele woorden van Patrick:

“Het is enorm belangrijk om tijdig te kunnen ingrijpen. Een doorgezakte kindervoet moet ondersteund worden zodat een verkeerde stand van de voeten geen misvorming van de voet botjes veroorzaakt waardoor je op latere leeftijd een doorgezakte voet hebt. Met de nieuwste technologie van wassen plaatjes kunnen we snel en nauwkeurig de juiste vorm van de steunzool bepalen, door deze technologie is de voet onbelast wat belangrijk is voor de juiste ondersteuning te creëren.”

X