Kinderschoenenbenjamins

Over ons

 

‘Elk kind de juiste schoen aanmeten.’ Dat is onze missie!Kinderschoenen

Benjamins is al ruim 28 jaar een begrip in Arendonk én omstreken. Uiteraard omwille van de uitgebreide en degelijke collectie kinderschoenen, maar niet in het minst ook om de service die we bieden.

Net als Martine Spoormans 28 jaar lang, zijn wij ook pas tevreden als een kind met het juiste paar schoenen buiten gaat. Dat is de garantie die we je geven: dat we elk klantje met raad en daad bijstaan bij het passen van de schoenen.

Je kind krijgt de kans om rustig aan te komen in onze winkel. Een uitgebreide speelhoek en de comfortabele winkelgrootte stellen hem of haar op het gemak. Dat vinden we belangrijk.

Soms is het ook goed een tweede mening te ontvangen. Als we bijvoorbeeld vaststellen dat je zoon of dochter wat last heeft bij het lopen of pijn ervaart door een bepaalde stand van de voeten, ben je steeds welkom voor de mening van onze huis-orthopedist. Eén keer per maand kan je hem gratis raadplegen en geeft hij je advies op maat.

Zoals je dat van Benjamins Kinderschoenen gewend bent, krijg je steeds een fijne korting bij elke aankoop. Onze kortingen in detail:

  • Gezinsbond kaart:

Wij staan ook in het bonnenboekje van de Gezinsbond!


OF

 

  • 5% directe korting op elke aankoop

 

 

Van harte welkom in onze nieuwe winkel!

X